Letselschade na motorongeluk

Heeft u een verkeersongeval gehad met de motor?

Als motorrijder bent u erg kwetsbaar in het verkeer. U heeft niet de (fysieke) bescherming zoals een automobilist die heeft en u moet veel meer anticiperen in het verkeer. Helaas gaat er toch nog wel eens wat mis met een ongeval als gevolg. Als u als motorrijder betrokken raakt bij een verkeersongeval is de kans op letselschade erg groot.

Denk bijvoorbeeld aan een whiplash, hersenletsel, breuken, kneuzingen en letsel aan je gezicht.

Wat kunnen wij voor u doen na een motorongeluk?

Jurilex Letselschade biedt u direct gratis juridische hulp na een motorongeval. Als er sprake is van een aansprakelijke derde partij, dan is het mogelijk om uw schade als gevolg van een ongeval op deze aansprakelijke partij te verhalen. De aansprakelijke partij betaalt de schadevergoeding en de juridische kosten.

In de wet is namelijk bepaald als u schade lijdt door de schuld van een ander, diegene aansprakelijk is voor de geleden schade. Hieronder vallen ook de (redelijke) juridische kosten die gemaakt moeten worden voor het claimen van de letselschade. Onze kosten worden dus door de aansprakelijke (tegen)partij betaald. Dit gaat niet ten koste van de hoogte van uw schadevergoeding. Wij dienen onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke tegenpartij. U zal van ons nooit een factuur ontvangen.

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Soorten schadevergoedingen bij een motorongeluk

Bij letsel zijn er 2 soorten schadevergoedingen; materiële schade en immateriële schade. Onder de materiële schadevergoeding vallen alle schades die direct in geld uit te drukken zijn. Wij kijken graag met je mee om te zorgen dat jij de maximaal haalbare schadevergoeding krijgt. 

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button