Jan Willem Berg

NIVRE Register-Expert
Senior Letselschadejurist

Over Jan Willem

Als afgestudeerd jurist ben ik ruim vijftien jaar geleden begonnen in de letselschade bij de ANWB. Met daarna wat uitstapjes in verzekeringsland onder andere op het gebied van verkeersschades, ben ik sinds 2014 weer terug bij mijn oude liefde de letselschade en werk ik als register expert op het gebied van personenschade.

In mijn werk als belangenbehartiger staat ‘recht doen’ hoog in het vaandel. Van een luisterend oor tot ‘keiharde’ onderhandelaar, mijn ervaring, kennis en kunde maken dat ik mijn cliënten niet alleen steun kan bieden maar uiteindelijk ook een eerlijke schadevergoeding voor hen kan realiseren

Bij Jurilex heb ik mijn wens om een eigen praktijk te runnen waar kunnen maken en kan ik dit mooie vak maximaal uitoefenen met als doel het slachtoffer zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Even voorstellen

Senior Letselschadejurist Jan Willem Berg regelt voor u alle randzaken, zodat u zich kan focussen op uw herstel. Met zijn jarenlange ervaring helpt hij slachtoffers bij het verhalen van de meest rechtvaardige schadevergoeding. In deze video stelt hij zich aan u voor.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button