mr. Harry Boshuizen

NIVRE Register-Expert
Arbeidsdeskundige
Senior Letselschadejurist

Over Harry

Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht en inmiddels ingeschreven als Register Expert Letsel bij het NIVRÉ. Na mijn universitaire studie ben ik gaan werken als stafjurist bij de Rechtbank in Amsterdam, waar ik zowel in de sector strafrecht als in de sector bestuursrecht heb gewerkt. In 1992 ben ik overgestapt naar het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Hier maakte ik voor het eerst kennis met letselschade van slachtoffers van geweldsmisdrijven. Ik heb voor het Handboek Personenschade een boekje geschreven over het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Om mij verder te verdiepen in de letselschade ben ik 1998 in dienst getreden bij een expertise bureau. Hier werkte ik als letselschade expert voor verzekeraars, dus aan de betalende kant. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de werkwijze van verzekeraars in letselschadekwesties en heb ik veel ervaring opgedaan.

In mei 2011 ben ik overgestapt naar de slachtofferkant en ben ik gaan werken bij letselschadebureau als belangenbehartiger. Intussen heb ik gemerkt dat het werk als belangenbehartiger mij veel meer voldoening geeft dan het werken voor verzekeraars.

Ik probeer mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat het vertrouwen tussen belangenbehartiger en cliënt optimaal is. Ik ben er inmiddels achter gekomen dat mijn roeping hier ligt en niet bij de verzekeraar. Het persoonlijk contact en de menselijk omgang met iemand, die buiten zijn schuld een ongeval heeft gehad, spreekt mij zeer aan.

Mijn wens om mijn eigen praktijk te runnen heb ik kunnen realiseren bij Jurilex Letselschade.

Even voorstellen

Bij mr. Harry Boshuizen staat u als slachtoffer centraal. Als Senior Letselschadejurist bij Jurilex Letselschade kan hij u bijstaan in het letselschadetraject. Bent u benieuwd naar mr. Harry Boshuizen? In deze video stelt hij zich aan u voor.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button