mr. Jellie Lesterhuis

NIVRE Register-Expert
Senior Letselschadejurist

Over Jellie

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik bij een aantal grote verzekeringsmaatschappijen gewerkt.

Na ruim tien jaar aan de kant van de verzekeraar te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de andere zijde om de belangen van slachtoffers te beschermen.

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk en sta ik uitsluitend letselschade slachtoffers bij om er voor te zorgen dat zij krijgen waar ze recht op hebben. En vanaf oktober 2022 ben ik aangesloten bij Jurilex.

Voor mij staat het slachtoffer centraal.  Ik vind het belangrijk om samen met het slachtoffer de beste uitkomst te vinden, dit kan een zak met geld zijn maar ook herstel in natura, daarbij kun je denken aan hulp bij omscholing of  re-integratie. Recht hebben is niet altijd hetzelfde als recht krijgen. Ik zorg er graag voor dat je wel krijgt waar je recht op hebt.

Ik houd mijn vakkennis bij en ik ben aangesloten bij het NIS en het NIVRE als register-expert.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button