Letselschade door een ander ongeval

Letselschade na een ongeval?

Een ongeluk gebeurt vaak voordat u het in de gaten hebt. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw schade, heeft u vaak recht op een schadevergoeding, ook wanneer u letselschade heeft opgelopen. Zo kan u te maken krijgen met ongevallen waarbij een dier betrokken is of een ongeval bij het sporten.

Letselschade bij sportongevallen

Als u tijdens het sporten letselschade heeft opgelopen is het vaak lastig om aan te tonen dat iemand anders aansprakelijk is voor uw opgelopen schade. Dit komt doordat ieder sportongeval en situatie anders is.

Wanneer u gaat sporten moet u zelf de nodige veiligheidsmaatregelen treffen. Denk hierbij aan het dragen van een helm tijdens het fietsen en het dragen van de juiste scheenbeschermers tijdens het voetballen. Als u letselschade oploopt en u heeft niet de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen, dan is het uw eigen schuld.

Het kan ook zijn dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden is. Ook dan is het haast niet mogelijk om een aansprakelijke partij aan te wijzen.
Om te onderzoeken of u uw letselschade kan verhalen is een aansprakelijkheidsonderzoek nodig door een specialist. Jurilex Letselschade helpt u hier graag bij!

Wilt u direct weten of u recht hebt op een schadevergoeding? Vul het schadeformulier in.

Letselschade door dieren

Letselschade door dieren komt vaak voor. Hier is sprake van wanneer uw huisdier letsel aanbrengt bij iemand anders, door bijvoorbeeld te bijten. Een hondenbeet is een van de meest voorkomende letselschade wanneer het om dieren gaat. Dus bent u gebeten door een hond? Dan kan u in bijna alle gevallen een schadevergoeding eisen voor de letselschade bij de eigenaar van het dier.

Om tot een goede schadevergoeding te komen en door de aansprakelijkheid neer te leggen bij de eigenaar is het handig dat u hiervoor een specialist inschakelt. Jurilex Letselschade vertegenwoordigt u en zal proberen de juiste schadevergoeding te verhalen.

Wilt u direct weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Vul het schadeformulier in.

Heeft u letselschade door een ander ongeval?

Heeft u letselschade door een ander soort ongeval dan dat hierboven is genoemd? Bijvoorbeeld door een ongeval tijdens het boodschappen doen of door een gebrekkig product? Ook dan heeft u soms recht op een schadevergoeding. Neem daarom altijd contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken of de schade verhaalbaar is.

Zo werkt letselschade claimen bij ons

1
Losse blokken – 4 Stappen

Ontvang gratis advies bij letselschade

2
Losse blokken – 4 Stappen

Bepalen aansprakelijkheid

3
Losse blokken – 4 Stappen

Voorschot van schadeclaim bepalen

4
Losse blokken – 4 Stappen

Indienen schadeclaim + nazorg

Lees de ervaringen van anderen die u voor gingen

Onze experts komen (weer) bij u thuis!

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

jurilex-vestigingen

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

  Persoonlijke gegevens

  Wat is er gebeurd?

  Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

  Alle vragen met JA beantwoord

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

  Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

  Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

  Alle vragen met JA beantwoord

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

  Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

  Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

  Jouw antwoord is JA

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw antwoord is NEE

  Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

  Call Now Button