Letselschade na een ongeval

Heeft u letselschade na een ongeval?

Een ongeluk gebeurt vaak voordat u het in de gaten hebt. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw schade, heeft u vaak recht op een schadevergoeding, ook wanneer u letselschade heeft opgelopen. Zo kan u te maken krijgen met ongevallen waarbij een dier betrokken is of een ongeval bij het sporten.

Letselschade na een sportongeval?

Als u tijdens het sporten letselschade heeft opgelopen is het vaak lastig om aan te tonen dat iemand anders aansprakelijk is voor uw opgelopen schade. Dit komt doordat ieder sportongeval en situatie anders is.

Wanneer u gaat sporten moet u zelf de nodige veiligheidsmaatregelen treffen. Denk hierbij aan het dragen van een helm tijdens het fietsen en het dragen van de juiste scheenbeschermers tijdens het voetballen. Als u letselschade oploopt en u heeft niet de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen, dan is het uw eigen schuld.

Het kan ook zijn dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden is. Ook dan is het haast niet mogelijk om een aansprakelijke partij aan te wijzen.
Om te onderzoeken of u uw letselschade kan verhalen is een aansprakelijkheidsonderzoek nodig door een specialist. Jurilex Letselschade helpt u hier graag bij!

Letselschade door een dier?

Letselschade door dieren komt vaak voor. Hier is sprake van wanneer uw huisdier letsel aanbrengt bij iemand anders, door bijvoorbeeld te bijten. Een hondenbeet is een van de meest voorkomende letselschade wanneer het om dieren gaat. Dus bent u gebeten door een hond? Dan kan u in bijna alle gevallen een schadevergoeding eisen voor de letselschade bij de eigenaar van het dier.

Om tot een goede schadevergoeding te komen en door de aansprakelijkheid neer te leggen bij de eigenaar is het handig dat u hiervoor een specialist inschakelt. Jurilex Letselschade vertegenwoordigt u en zal proberen de juiste schadevergoeding te verhalen.

Letselschade door een ander ongeval?

Heeft u letselschade door een ander soort ongeval dan dat hierboven is genoemd? Bijvoorbeeld door een ongeval tijdens het boodschappen doen of door een gebrekkig product? Ook dan heeft u soms recht op een schadevergoeding. Neem daarom altijd contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken of de schade verhaalbaar is.

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button