mr. Jeroen Damen

NIVRE Register-Expert
Senior Letselschadejurist

Over Jeroen

Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Utrecht ben ik begonnen als schadebehandelaar bij een grote verzekeringsmaatschappij. Omdat het behandelen van letselschaden mij het meeste aantrok, begon ik per 1 januari 2000 als personenschadebehandelaar bij dezelfde verzekeraar. Ik hield mij bezig met bedrijfsongevallen, beroepsziekten, schaden van zelfstandigen en verkeersongevallen.

Omdat ik de letselschaden niet alleen van achter mijn bureau wenste te behandelen, maar ook persoonlijk in contact wilde komen met de slachtoffers, maakte ik per 1 januari 2007 de overstap naar een expertisebureau. Als (senior) expert personenschade heb ik 7 jaar lang namens verschillende verzekeraars veel slachtoffers en hun belangenbehartigers bezocht. Na verloop van tijd bekroop mij het gevoel dat ik als belangenbehartiger de slachtoffers nog beter kan helpen met het verhalen en vaststellen van hun schade. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik per 1 maart 2014 ben begonnen als belangenbehartiger en zelfstandig ondernemer bij Jurilex Letselschade BV.

Vanwege mijn langdurige achtergrond aan de kant van verzekeraars, weet ik genoeg over hun denk- en werkwijzen. Ook heb ik vele verschillende belangenbehartigers gezien en gesproken, waardoor ik heb gezien hoe de belangen van slachtoffers het beste op een deskundige wijze kunnen worden behartigd. Ik ben ervan overtuigd dat dat een voordeel is voor een adequate belangenbehartiging, waarbij rechtvaardigheid bij mij hoog in het vaandel staat. Naast de ervaring welke ik heb opgedaan in de praktijk, heb ik verschillende vakopleidingen en cursussen op het gebied van letsel- en overlijdensschaden gevolgd. Ik ben als register-expert aangesloten bij het NIVRE.

Even voorstellen

Senior letselschadejurist mr. Jeroen Damen staat slachtoffers bij na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of andere soorten ongevallen. Met een persoonlijke en begripvolle benadering gaat hij met u het letselschadetraject door. In deze video stelt hij zich aan u voor.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button