Letselschade na een scooter-ongeluk

Verkeersongeval met de scooter gehad?

Als bromfietser of scooterrijder bent u erg kwetsbaar in het verkeer. Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval zal de schade al snel behoorlijk groot kunnen zijn en een enorme impact hebben.

Als gevolg van een verkeersongeval kunt u verschillende soorten letsel oplopen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een whiplash, hersenletsel, breuken, kneuzingen en letsel aan uw gezicht.

Bromfietsers en scooterrijders vallen onder de normale regels van het bewijsrecht. Dat houdt in dat u de eis tot schadevergoeding moet onderbouwen met bewijs. U moet aantonen dat de schuld van het ongeval niet bij u, maar bij de wederpartij ligt. Ofwel de aansprakelijke partij. Als niet-specialist is dit een tijdrovend proces, deskundige hulp is dus gewenst.

Scooterongeluk gehad door een slecht wegdek?

Als bromfietser of scooterrijder heeft u wel eens te maken met een slecht wegdek. Als u ten val komt als gevolg van dit slechte wegdek kan u mogelijk de wegbeheerder aansprakelijk stellen. De wegbeheerder moet er namelijk voor zorgen dat u als bromfietser /scooterrijder veilig over de weg kan rijden.

Als u schade oploopt als gevolg van scheuren in het wegdek, dan heeft u recht op een schadevergoeding als we kunnen aantonen dat er sprake is van een onveilige situatie.

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Welke schade kan ik verhalen na mijn scooter-ongeluk?

De meeste mensen denken bij schadevergoeding alleen aan hun auto en de reparatiekosten, maar er komen vaak nog meer onkosten bij kijken. Wij kijken graag met je mee om te zorgen dat jij de maximaal haalbare schadevergoeding krijgt. 

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button