mr. Veronique Evers

Senior Letselschadejurist

Over Veronique

Al tijdens mijn studie Nederlands Recht sprak het vak Aansprakelijkheidsrecht mij erg aan. Na mijn afstuderen heb ik mij dan ook gericht op dit rechtsgebied en heb ik me verder gespecialiseerd in het letselschaderecht. Na vele jaren op een letselschade advocatenkantoor te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar Jurilex Letselschade.

Het vak van letselschade boeit mij iedere dag opnieuw. Ik hou ervan om alles tot in de puntjes uit te zoeken, te analyseren en met vasthoudendheid aan de slag te gaan voor de zwakkere partij.

Ik vind dat slachtoffers recht hebben op de beste juridische begeleiding en ondersteuning, zeker als zij de strijd moeten aanbinden tegen machtige, grote verzekeraars.

Mijn doel: slachtoffers zo dicht mogelijk terug te brengen in de (financiële) situatie zoals deze bestond vóór het ontstaan van het letsel. Dit kan alleen met een vakbekwame, juridische en vastberaden specialist. Daar kunt u bij mij op rekenen!

Even voorstellen

Wanneer u slachtoffer bent geworden door de schuld van een ander, zorgt mr. Veronique Evers ervoor dat de schade wordt verhaald op de aansprakelijke verzekeraar. Daarnaast probeert ze er samen met u voor te zorgen dat u uw oude leven zo veel mogelijk terug krijgt na het ongeval. In deze video stelt zij zich aan u voor.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button