mr. Mustafa Koc

Senior Letselschadejurist

Over Mustafa

Na mijn studie Nederlands Recht – verdieping Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht – aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van de letselschade. Tijdens deze stageperiode heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van letselschade en is mijn enthousiasme voor het letselschade vak ontstaan.

Vervolgens ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandverzekeraar op de afdeling Zorg en Letsel, waar ik de afgelopen jaren vele letselschadeslachtoffers heb bijgestaan. Naast mijn binnendienstwerkzaamheden heb ik gedurende deze periode vele slachtoffers bezocht om zo dichter tot het slachtoffer te komen en ook om met mijn eigen ogen te aanschouwen wat voor impact een dergelijk incident op het leven van een slachtoffer heeft. Zo heb ik de afgelopen jaren goed geleerd wat de behoefte is van een letselschadeslachtoffer tijdens het hele letselschadeproces.

Mijn missie is om het slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan door me in zijn of haar situatie te verplaatsen. Het leven van een letselschadeslachtoffer wordt soms dusdanig ontwricht dat een goede ondersteuning in alle opzichten wenselijk is. Door mijn ervaring, kennis en kunde ben ik in staat om het slachtoffer tijdens dit soms langslepende proces goed te begeleiden en te ondersteunen.

Bij Jurilex Letselschade ga ik mijn missie verder voortzetten om voor slachtoffers de meest rechtvaardige schadevergoeding te verhalen.

Even voorstellen

Mr. Koc staat u bij vanaf dag 1 totdat uw letselschadezaak is afgerond. Hij werkt volgens de kernwaarden vastberadenheid, betrokkenheid en professionaliteit. In deze video stelt hij zich aan u voor. Heeft u letselschade opgelopen in een verkeersongeval, bedrijfsongeval of door een beet van andermans dier? Laat u bijstaan door mr. Koc.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button