mr. Kyra Asma

Senior Letselschadejurist

Over Kyra

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik heb daar Nederlands Recht met de specialisatie aansprakelijkheidsrecht en letselschade gestudeerd. Na mijn studie ben ik in dienst getreden bij een detacheringsbureau om zo de verschillende kanten van het letselschade vak te verkennen. In eerste instantie heb ik gewerkt bij de aansprakelijkheidsverzekeraars. Ik miste ik het echter om slachtoffers te kunnen ondersteunen.

Vervolgens ben ik bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar gaan werken. Hier heb ik 10 jaar gewerkt en heb hier veel ervaring opgedaan als belangenbehartiger voor het slachtoffer. Ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met het verhalen van letselschade van slachtoffers van een verkeersongeval. Maar ook heb ik veel ervaring bij het verhalen van schade bij onder andere medische kunstfouten, mishandelingen, productaansprakelijkheid, sport en spel en letselschade ontstaan door het toedoen van een dier.

Ik vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen en hen zo goed mogelijk in de situatie te brengen als voor het ongeval. Daarbij begeleid ik ze graag in dit traject om de financiële vergoeding op een goede manier te regelen met de aansprakelijke partij. De slachtoffers wil ik hierbij ontzorgen, ze hebben het al zwaar genoeg met het lichamelijk herstel.

Inmiddels heb ik mijn loopbaan voortgezet bij Jurilex. Ik ben trots dat ik onderdeel mag uitmaken van deze organisatie en hoop nog veel slachtoffers goed te kunnen helpen.

Even voorstellen

Mr. Kyra Asma heeft veel ervaring als belangenbehartiger van slachtoffers met letselschade van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, sport en spel en letselschade die is ontstaan door toedoen van een dier. Onze letselschadejurist mr. Kyra Asma wilt u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u zich kan focussen op uw herstel. In deze video stelt zij zich aan u voor.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button