Letselschade na auto-ongeluk

Heeft u letselschade na een auto-ongeluk?

Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt vaak voor u er erg in heeft. Als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval met de auto kan dit een grote impact hebben op uw leven. Niet alleen materiële schade ontstaat er tijdens een auto-ongeluk, maar ook immateriële schade zoals rugklachten, nekklachten en een whiplash zijn veel voorkomend.

Tegenpartij aansprakelijk stellen voor schade

Na het auto-ongeluk moeten er een aantal zaken geregeld worden. De kans is namelijk groot dat wanneer de andere partij verantwoordelijk is, dat u recht heeft op een schadevergoeding na het verkeersongeval. Een tegenpartij die een verkeersfout heeft gemaakt, is wettelijk aansprakelijk en dient uw schade als gevolg van het ongeval te vergoeden.

Dus weet u wie de tegenpartij is? Zorg er dan voor dat het schadeformulier ingevuld wordt. Zorg tevens ook voor voldoende bewijslast. Denk hierbij aan het maken van foto’s van de schade aan uw auto.

Bij letselschade na een auto-ongeluk schakelt u altijd de politie in. Op basis van dat rapport kunnen wij een inschatting maken van uw verhaalsmogelijkheden. Het is verstandig dat wanneer u een auto-ongeluk heeft gehad, dat u gelijk met Jurilex Letselschade contact opneemt voor juridische hulp.

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Welke schade kan ik verhalen na mijn auto-ongeluk?

De meeste mensen denken bij schadevergoeding alleen aan hun auto en de reparatiekosten, maar er komen vaak nog meer onkosten bij kijken. Wij kijken graag met je mee om te zorgen dat jij de maximaal haalbare schadevergoeding krijgt. 

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button