Ervaringen van anderen

Reviews over Jurilex Letselschade

De geloofwaardigheid van reviews en de manier waarop ze worden verzameld en beheerd, verschilt sterk per letselschadekantoor. Wij vinden het belangrijk om vertrouwen en transparantie te tonen in onze werkzaamheden, daarom vragen wij onze onze voormalige cliënten om hun ervaringen te delen. Jurilex Letselschade communiceert helder en consistent over wat we doen en waarom we het doen.

Het onderstaande reviewoverzicht geeft u meer inzicht wat u van ons mag verwachten.

Betrouwbaarheid

Bij Jurilex Letselschade staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen zijn wij aangesloten bij verschillende keurmerken, waaronder het Nationaal Keurmerk Letselschade en het NLE. Daarnaast hebben we veel positieve reviews van onze cliënten ontvangen en kunnen we terugkijken op vele jaren ervaring in de letselschadebranche. Bij Jurilex kunt u dan ook rekenen op een betrouwbare en deskundige aanpak van uw zaak.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button