Letselschade na een arbeidsongeval

Heeft u letselschade na een arbeidsongeval?

Er is sprake van een arbeidsongeval wanneer u tijdens werktijd als werknemer een ongeluk krijgt. Vaak heeft u dan recht op een schadevergoeding. In Nederland is een werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk voor letselschade door een arbeidsongeval. Dit komt omdat de werkgever moet zorgen voor een goede werkomgeving. Bij een arbeidsongeval kan u bijvoorbeeld denken aan een verwonding die u oploopt door een machine.

Is mijn werkgever aansprakelijk voor het arbeidsongeval?

Krijgt u een ongeluk tijdens werktijd en kan u er zelf niks aan doen? Dan is de kans erg groot dat u de schade kan verhalen op uw werkgever. Zeker wanneer er sprake is van letselschade staat u als werknemer erg sterk. In Nederland zijn werkgevers bijna altijd goed verzekerd voor arbeidsongevallen. Zelfs wanneer u door een collega een arbeidsongeval krijgt, is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk en kunt u een schadevergoeding eisen.


Het komt vaak voor dat werknemers geen schadevergoeding eisen van hun werknemer, omdat ze bang zijn voor nare consequenties. Jurilex Letselschade helpt en adviseert graag bij de aansprakelijkstelling en zorgt ervoor dat u de de juiste schadevergoeding krijgt.

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button