mr. Mustafa Koc

Functie: Senior Letselschadejurist 

Na mijn studie Nederlands Recht - verdieping Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht - aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van de letselschade.  Tijdens deze stageperiode heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van letselschade en is mijn enthousiasme voor het letselschade vak ontstaan. 

Vervolgens ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandverzekeraar op de afdeling Zorg en Letsel, waar ik de afgelopen jaren vele letselschadeslachtoffers heb bijgestaan.  Naast mijn binnendienstwerkzaamheden heb ik gedurende deze periode vele slachtoffers bezocht om zo dichter tot het slachtoffer te komen en ook om met mijn eigen ogen te aanschouwen wat voor impact een dergelijk incident op het leven van een slachtoffer heeft. Zo heb ik de afgelopen jaren goed geleerd wat de behoefte is van een letselschadeslachtoffer tijdens het hele letselschadeproces. 

Mijn missie is om het slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan door me in zijn of haar situatie te verplaatsen. Het leven van een letselschadeslachtoffer wordt soms dusdanig ontwricht dat een goede ondersteuning in alle opzichten wenselijk is. Door mijn ervaring, kennis en kunde ben ik in staat om het slachtoffer tijdens dit soms langslepende proces goed te begeleiden en te ondersteunen.

Bij Jurilex Letselschade ga ik mijn missie verder voortzetten om voor slachtoffers de meest rechtvaardige schadevergoeding te verhalen. 

Actief in de regio Noord-Holland en Flevoland