Jurilex Letselschade voor
DAK intermediairscollectief

Uw belangenbehartiger bij letselschade

Jurilex Letselschade is er voor het slachtoffer

Is er sprake van letselschade bij uw verzekerde? Of u nu een particuliere klant heeft met letselschade of een bedrijf als klant dat juridische bijstand nodig heeft, Jurilex Letselschade is dé belangenbehartiger voor assurantietussenpersonen. Met ons landelijke netwerk van 15 vestigingen zijn wij altijd bij uw cliënt in de buurt.

Jurilex Letselschade is ervaren, deskundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden voor letselschadebureaus. Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Goed Bereikbaar

Jurilex Letselschade heeft voor assurantietussenpersonen een eigen telefoonnummer: 085-019 18 92. Hierop zijn wij elke werkdag bereikbaar van 08:30 uur tot 17:30 uur. Overigens kunt u op elke moment van de dag een letselschade melden

Jurilex is er voor het slachtoffer

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van Jurilex Letselschade zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat uw client altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Onze hulp is voor uw client gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Juridische bijstand bij letselschade

Is uw cliënt betrokken bij een ongeval in het verkeer, een arbeids- of ander ongeval en loopt deze persoon daarbij schade op door toedoen van een ander? Dan heeft uw cliënt in veel gevallen recht op een letselschadevergoeding van de aansprakelijke partij. Slachtoffers hebben recht op juridische bijstand. Jurilex Letselschade kan deze bijstand verzorgen en uw cliënt helpen bij de schadeafhandeling.de pagina voor het intermediair.

Letselschadezaken vragen om expertise. Deze expertise hebben wij in huis. Er komt veel op het slachtoffer af. Om ervoor te zorgen dat het slachtoffer de schadevergoeding krijgt waar deze recht op heeft, werken wij volgens een helder stappenplan. Wij zijn goed bereikbaar voor het slachtoffer en leggen bovendien alles in heldere taal uit.

Altijd een expert bij uw client in de buurt

Uw client heeft door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, uw client hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij uw client in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button