Vacature Teammanager Letselschade

Vacature Teammanager Letselschade

 

Je eigen team leiden? Dat kan!

Gepost 08-12-2022

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze Teammanager Letselschade die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière en die ervaren genoeg is om de koers in dossiers te bepalen en daarin ook collega’s te begeleiden. Die mee kan denken in de bedrijfsvoering, die kan organiseren en kan coachen. Uiteraard met inachtneming van de Jurilex kwaliteitsstandaarden. Jurilex Letselschade is aangesloten bij het NKL én de NLE.

Als landelijke franchiseorganisatie ontzorgen wij onze franchisenemers op het gebied van acquisitie, (financiële) administratie en bijvoorbeeld opleidingen. Jij regelt met jouw team veel van die processen, bewaakt de kwaliteit en uiteraard behandel je ook letselschadezaken. Tenslotte ben je nooit uitgeleerd en zorg je dat jouw kennis, en die van je team natuurlijk, op peil blijft!

Je hebt al zo’n 3 -5 jaar ervaring in het regelen van letselschadezaken, bent al mr. en/of NIVRE-re (of bereid om dat te worden) en klaar voor de volgende stap? Dan ben jij de teammanager die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je werkt als teammanager op het moderne hoofdkantoor in De Meern. Je beoordeelt ongevallen en stemt de beoogde strategie en de aanpak af met de betrokkenen. Je neemt de regie en je coacht je collega’s in hun werkzaamheden.

Ook ben je organisatie-bewust en geef je input om processen te verbeteren. Je bent een klankbord voor de directie en denkt mee over koers van Jurilex. Daarnaast zorg je dat slachtoffers krijgen waar hij of zij recht op hebben. Je verdeelt de zaken en indien nodig schakel je een van ‘onze’ LSA advocaten in.

Wij werken volledig digitaal.

Ben jij dit?

Je herkent jezelf in de volgende competenties, want je bent:

  • Ondernemend;
  • Analytisch sterk;
  • Resultaatgericht;
  • Je durft beslissingen te nemen.

Tevens kan je je goed inleven in de ander waardoor je uitstekend kunt samenwerken en collega’s kunt coachen. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen, processen te verbeteren en met het team goede resultaten te bereiken.

Verder heb je:

  • een afgeronde WO rechtenstudie (mr.) en/of NIVRE-re (of bereid om dat te worden);
  • goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de letselschade branche.

Wat bieden wij jou dan?

De mogelijkheid om als teamleider het verschil te maken, samen met jouw team. Op ons vernieuwde hoofdkantoor in De Meern, met een gedreven maar ook gezellig team van professionals. De arbeidsvoorwaarden zijn gewoon goed en die bespreek ik graag met je.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met mij op!

Danny Francken MA

‎Jurilex Letselschade BV
Landzigt 16-19
3454PE De Meern
Tel: 06 1292 2466
d.francken@jurilex.nl
www.jurilex.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Call Now Button