Vacature Senior Letselschadejurist Franchise

Kom jij bij ons werken?

Vacature Senior Letselschadejurist Franchise

Gepost 17-07-2023

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze senior letselschadejurist die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière. Waar jij je eigen tempo bepaalt en zelf de koers in dossiers uitzet. In je eigen praktijk is de werk/privé balans aan jou, net als de hoogte van jouw verdiensten. Uiteraard met inachtneming van de Jurilex kwaliteitsstandaarden. Jurilex Letselschade is aangesloten bij het NKL én de NLE.

In de franchise organisatie ontzorgen wij jou op veel gebieden, zoals acquisitie, (financiële) administratie en bijvoorbeeld opleidingen. Zodat jij kan focussen op jouw cliënten, zonder al die ‘rompslomp’! Je hebt al zo’n 5 jaar ervaring in het regelen van letselschadezaken, bent al NIVRE-re (of bereid om dat te worden) en klaar voor de volgende stap? Dan ben jij de senior letselschadejurist die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig als senior letselschadejurist in je eigen praktijk. Je beoordeelt de zaak en stemt de strategie en de aanpak af. Je neemt de regie en je bent sturend op het schadeproces. Contactmomenten vinden plaats via telefoon, email, whatsapp en indien nodig ga je op huisbezoek.

Het accent ligt op het persoonlijk contact met het slachtoffer. Je zorgt dat het slachtoffer krijgt waar hij of zij recht op heeft. Indien nodig schakel je een van ‘onze’ LSA advocaten in. Wij werken volledig digitaal en bieden ondersteuning op veel vlakken.

Ben jij dit?

Je herkent jezelf in de volgende competenties, want je bent:

  • Analytisch sterk;
  • Resultaatgericht;
  • Je durft beslissingen te nemen.

Verder heb je:

  • een afgeronde WO rechtenstudie (mr.) en/of NIVRE-re (of bereid om dat te worden);
  • goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de letselschade branche.

Wat bieden wij jou dan?

De mogelijkheid om je eigen letselschade praktijk te starten zonder de beperkingen van een ‘eenmanskantoor’. Als onderdeel van de groeiende Jurilex organisatie, waar juist al die belemmeringen zijn omgezet in kansen voor jou als ondernemer. Zodat jij kan doen waar je goed in bent, het bijstaan van slachtoffers!

Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met mij op!

Henk Muntjewerf, MBA

‎Jurilex Letselschade BV
Landzigt 16-19
3454PE De Meern
Tel: 0880-112112
E-mail: info@jurilex.nl
www.jurilex.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Call Now Button