Vacature Letselschade Jurist

Vacature Letselschade Jurist

Gepost 07-06-2021

Wie zoeken wij?

Werk jij nauwgezet met oog voor het belang van een letselschadeslachtoffer? Wil jij je steentje bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van onze organisatie?

Ben je nog lang niet uitgeleerd en heb je het stilverlangen om je persoonlijke vaardigheden en kerncompetenties verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Het was je vast niet ontgaan: Wij zijn Jurilex Letselschade, één van de grotere- en professionele letselschadekantoren van Nederland.

Wij behartigen exclusief de belangen van slachtoffers die door bijvoorbeeld verkeersongevallen of bedrijfsongevallen letselschade hebben opgelopen.

Jurilex Letselschade voldoet aan de strenge eisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade en is aangesloten bij de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts. Kortweg de NLE.

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een enthousiaste en collegiale letselschade jurist.

Wat ga je doen als letselschade jurist?

Als letselschade jurist bij Jurilex Letselschade ben jij het eerste aanspreekpunt voor slachtoffers. Door goed te luisteren en vragen te stellen weet jij cliënten het vertrouwen te geven dat ze bij Jurilex Letselschade in goede handen zijn. Ons motto is dan ook “Persoonlijker wordt het niet!”.

Je komt te werken in een hecht en professioneel team: dit zijn stuk voor stuk toppers! Je wordt omringd door een hagelnieuwe, moderne werkomgeving. Ons hoofdkantoor in De Meern (Utrecht) is namelijk onlangs verbouwd en daar zijn we beretrots op!

In de functie als letselschade jurist ben je onder andere verantwoordelijk voor het beoordelen van schademeldingen en het voorbereiden en aanleggen van een potentieel letselschadedossier. Jurilex investeert graag in haar mensen en daar hoort een passende opleiding natuurlijk bij! Je bent als letselschade jurist tenslotte nooit uitgeleerd.

Ben jij dit (niet)?

Je herkent jezelf (niet) in de volgende competenties:

 • Communicatief sterk. Zowel mondeling als schriftelijk, je beheerst de Nederlandse taal erg goed;
 • Daadkracht: je pakt nieuwe zaken snel, gestructureerd en professioneel op;
 • Empathisch vermogen: je luistert naar het verhaal van het slachtoffer, beoordeelt de verhaalbaarheid, geeft correcte informatie en neemt de gewenste stappen;
 • Online vaardig: Wij werken volledig digitaal in specifieke letselschadesoftware;
 • Teamspeler: Jij werkt graag in een klein en hecht team op ons mooie hoofdkantoor in De Meern.

Verder heb je:

 • Een afgeronde juridische opleiding (HBO / WO rechten of vergelijkbaar qua ervaring);
 • Goede kennis van Microsoft Office: Outlook, Word en Excel;
 • Ambitie en ben je bereid tot het volgen van (interne) cursussen om jouw potentieel optimaal tot uiting te laten komen
 • Misschien al wat ervaring in de juridische sector? Dat is wel een pré.

Wat bieden wij jou dan?

 • Een leuke en uitdagende functie met veel afwisseling, een enthousiast team binnen een ambitieuze en dynamische organisatie;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie tot bijvoorbeeld zelfstandig letselschade jurist (franchise);
 • Een marktconform salaris met o.a. een 13e maand en reiskosten;
 • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede pensioenregeling.

Nog even kort…

Met ons team van zo’n 25 medewerkers staat Jurilex Letselschade al ruim 16 jaar slachtoffers bij en verhalen wij hun schade op de aansprakelijke tegenpartij. Als aangesloten partner van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE) en houder van het Nationaal Keurmerk Letselschade, kunnen we met recht spreken dat ons kantoor voor kwaliteit staat.

De vele positieve ervaringen en reviews van onze cliënten onderschrijven dat ook!
Wij houden van aanpakken, zijn proactief en ambitieus. Als zeer gespecialiseerd landelijk letselschadekantoor met 14 vestigingen, werken wij altijd vanuit een persoonlijke aanpak en behalen wij het beste resultaat voor onze cliënten.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met mij op!

Twijfel je misschien over de juiste en pakkende woorden? Ben je bang dat je géén reactie krijgt? Bij mij niet hoor. Ik geef altijd een reactie, dat is wel zo netjes toch?

Geef je de voorkeur aan een telefonisch gesprek? Geen probleem! Bel dan maar naar mij, Danny Francken, en wel op telefoonnummer 06-12922466.

Persoonlijk geef ik wel de voorkeur aan een eigentijdse motivatiebrief met een recent CV sturen. Mijn e-mailadres is d.francken@jurilex.nl.

Hoor ik snel van je?

Team van Jurilex Letselschade Call Now Button