mr. Harry BoshuizenNIVRE Register-Expert
Arbeidsdeskundige
Senior Letselschadejurist

  mr. Harry Boshuizen

  NIVRE Register-Expert, Arbeidsdeskundige en Senior Letselschadejurist

  Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht en inmiddels ingeschreven als Register Expert Letsel bij het NIVRÉ. Na mijn universitaire studie ben ik gaan werken als stafjurist bij de Rechtbank in Amsterdam, waar ik zowel in de sector strafrecht als in de sector bestuursrecht heb gewerkt. In 1992 ben ik overgestapt naar het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Hier maakte ik voor het eerst kennis met letselschade van slachtoffers van geweldsmisdrijven. Ik heb voor het Handboek Personenschade een boekje geschreven over het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Om mij verder te verdiepen in de letselschade ben ik 1998 in dienst getreden bij een expertise bureau. Hier werkte ik als letselschade expert voor verzekeraars, dus aan de betalende kant. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de werkwijze van verzekeraars in letselschadekwesties en heb ik veel ervaring opgedaan.

  In mei 2011 ben ik overgestapt naar de slachtofferkant en ben ik gaan werken bij letselschadebureau als belangenbehartiger. Intussen heb ik gemerkt dat het werk als belangenbehartiger mij veel meer voldoening geeft dan het werken voor verzekeraars. Ik probeer mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat het vertrouwen tussen belangenbehartiger en cliënt optimaal is. Ik ben er inmiddels achter gekomen dat mijn roeping hier ligt en niet bij de verzekeraar. Het persoonlijk contact en de menselijk omgang met iemand, die buiten zijn schuld een ongeval heeft gehad, spreekt mij zeer aan.

  Mijn wens om mijn eigen praktijk te runnen heb ik kunnen realiseren bij Jurilex Letselschade.

  Mr. Boshuizen is letselschadejurist voor de regio Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland.

  mr. Harry Boshuizen

  Maak kennis met…

  Reviews en beoordelingen

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button