mr. Wanda Barten

Senior Letselschadejurist

Over Wanda

Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Nadat ik mijn bul in 1996 heb behaald, ben ik gaan werken voor een klein kantoor gespecialiseerd in letselschadezaken. In 1998 heb ik de opleiding tot advocaat gevolgd, zodat ik de belangen van mijn cliënten ook in rechte kan verdedigen. Als advocaat heb ik mij behalve met letselschade ook beziggehouden met arbeidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht. Hierdoor heb ik mij breed kunnen oriënteren. Na de geboorte van mijn eerste kind in 2002 heb ik de overstap gemaakt naar een groter advocatenkantoor, waarbij ik mij verder heb gespecialiseerd in de letselschade.

Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring in de letselschade. Het is een boeiend vak dat volop in beweging is. Bovendien geeft het veel voldoening slachtoffers te kunnen bijstaan bij het verhalen van hun letselschade. Dit is ook de reden dat ik altijd uitsluitend voor slachtoffers heb gewerkt en nog steeds werk.

Sinds november 2006 ben ik werkzaam voor Jurilex Letselschade.

Even voorstellen

Mr. Wanda Barten is een van onze letselschadejuristen. Wanda heeft meer dan 25 jaar ervaring in de letselschade branche en verhaalt voor u uw schade op de aansprakelijke tegenpartij zodat u zich kunt focussen op uw herstel. In deze korte video stelt zij zich aan u voor. 

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button