mr. Wiland van Santen

Functie: Senior Letselschadejurist

Nadat ik mijn studie aan de Hogeschool Eindhoven (HEAO-MER) heb afgerond heb ik in 1997 mijn rechtenstudie (specialisatie Aansprakelijkheidsrecht) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met goed gevolg afgerond. Daarna heb ik mijn eerste stappen in “letselschadeland” gezet bij een advocatenkantoor dat enkel voor slachtoffers van ongevallen optrad.

Ruim 23 jaar heb ik bij een advocatenkantoor en een schaderegelingsbureau, die enkel de belangen van slachtoffers behartigt, gewerkt, voordat ik begin 2021 de overstap heb gemaakt naar Jurilex Letselschade. Hier wil ik wederom de belangen van slachtoffers weer zo goed mogelijk behartigen, zodat zij een schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben. Ik vind het belangrijk dat slachtoffers zoveel mogelijk hun (financiële) autonomie terugkrijgen.

Het vak van letselschadejurist is veelzijdig en behoeft maatwerk. Je moet oog hebben voor zowel de juridische als de schade-technische kant. Beide zijn bij de behandeling en afwikkeling van een letselschadezaak van groot belang, naast natuurlijk een luisterend oor voor de slachtoffers.

Met mijn juridische en economische opleiding ben ik in staat om zowel de juridische aspecten als de cijfermatige aspecten goed te beoordelen. Daarom ben ik in staat om de belangen van de slachtoffers van ongevallen optimaal behartigen.

Actief in de regio Noord-Brabant en Gelderland