mr. Steward Reiziger

Functie: Senior Letselschadejurist

In 1998 heb ik mijn Rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.
Als jurist (en als advocaat) heeft het aansprakelijkheidsrecht altijd mijn voorkeur gehad.

Ik ben in de eerste jaren nadat ik was afgestudeerd werkzaam geweest als consultant. In 2004 werd ik in Amsterdam beëdigd als advocaat. In deze periode en de jaren daarna heb ik mijn kunnen specialiseren op het gebied van het verzekeringsrecht en aansprakelijkheid.

Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest als jurist en letselschadebehandelaar. 

Het behandelen van een letselschade zaak is maatwerk. Door mijn ervaring als advocaat, letselschadebehandelaar bij verzekeraars en bij letselschadebureaus beschik ik over voldoende ervaring voor het afhandelen van dossiers op dit vakgebied. Maatwerk vraagt om een actieve houding waarbij een persoonlijk onderhoud met een slachtoffer de kern vormt van mijn manier van werken.

Het is heel belangrijk om te begrijpen wat het slachtoffer meemaakt en waarmee het slachtoffer te maken krijgt. Persoonlijk contact bij de mensen thuis is essentieel om te begrijpen wat bij hen speelt. Letselschade treft een persoon op een zeer persoonlijk niveau en heeft gevolgen voor alles en iedereen om hen heen. Begrip en begeleiding is heel belangrijk . Bij instanties gaat het om de regeltjes. In mijn werk gaat het om het optimaal bijstaan van het slachtoffer door alles uit die regeltjes te halen waardoor het slachtoffer geen nummer is maar weer een menswaardig leven kan hebben.

Vanaf 1 november 2019 doe ik dit als zelfstandige binnen Jurilex Letselschade met de nadruk op letselschade voor Flevoland en Overijssel.  

Jurilex Letselschade is voor mij een bewuste keuze omdat ik over voldoende kennis en ervaring beschik om in dit vakgebied en op deze manier binnen deze organisatie van toegevoegde waarde te zijn voor slachtoffers.

Actief in de regio Flevoland en Overijsssel