mr. Mariëlle de Bruin

Functie: Letselschadejurist 

Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2011 ben ik afgestudeerd met als afstudeerrichting het Aansprakelijkheidsrecht. Tijdens het afstuderen ontwikkelde ik affiniteit voor het letselschadevak.

Na mijn afstuderen ben ik bij een verzekeraar aan de slag gegaan, waarna ik me toch wilde specialiseren in het letselschaderecht. Alvorens te starten bij Jurilex Letselschade heb ik bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt. Hier is mijn passie voor het behandelen van letselschade en het bijstaan van cliënten, in een voor hen vaak complexe situatie, nog meer gegroeid. Echter, wilde ik niet enkel achter mijn bureau de cliënten van dienst zijn. Persoonlijk contact met de slachtoffers, dat is wat ik wil. Die mogelijkheid biedt Jurilex Letselschade.

Het vak van letselschade boeit mij enorm. Elke dag is anders,, elk persoon is anders en daarmee elk letsel. Door slachtoffers na een ingrijpende gebeurtenis juridisch bij te staan kan ik echt iets voor hen betekenen. Het geeft me voldoening, indien benadeelden erkenning krijgen voor hun letsel, wat hen instaat stelt het leven van vóór het ongeval (enigszins) weer op te kunnen pakken. Om die reden wil ik uitsluitend voor slachtoffers werken en niet voor “de betalende kant”.

Actief in de regio Midden-Nederland en Gelderland