Drs. Henk Muntjewerf, MBA

Functie: Algemeen Directeur; NIVRE Register-Expert

Na het beëindigen van mijn HEAO-studie, studeerde ik Bedrijfskunde / MBA aan TSM | c. Universiteit Twente. In de tussentijd heb ik de nodige studies afgerond t.b.v. het NIVRE en werd ik Register-Expert letsel.

Ik ben in 1988 als schadecorrespondent op de motorrijtuig-schadeafdeling van een rechtsbijstandsverzekeraar begonnen. Hier raakte ik geïnteresseerd in complexe letselschadezaken. In 1994 werd ik benaderd door een expertisebureau dat uitsluitend de belangen van slachtoffers behartigde. Twee jaar later werd ik als jongste lid toegelaten tot het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). In 1997 maakte ik de overstap naar een expertisebureau dat uitsluitend voor verzekeraars werkt en veel expertise in huis had.

Naast de juridische aspecten binnen ons vakgebied, ligt mijn interesse ook op bedrijfskundig vlak en specialiseerde ik mij in complexe zelfstandigenschaden. Voor de start van Jurilex Letselschade ben ik bovendien werkzaam geweest als Register-Expert letsel en als rechercheur voor een expertisebureau dat uitsluitend letselschadezaken en schuldvraagonderzoeken doet voor verzekeraars en multinationals. Omdat het belang van het slachtoffer door verzekeraars vaak uit het oog wordt verloren en de kwaliteit, kennis en het doorzettingsvermogen van de dienstverlening regelmatig te kort schiet, besloot ik in 2006 Jurilex Letselschade te beginnen waar het slachtoffer gegarandeerd kan rekenen op bijstand van gekwalificeerde juristen en Register-Experts. Elke medewerker van Jurilex Letselschade is jurist met ruime ervaring in de letselschadebranche en/of Register-Expert Letsel met een hoog kennisniveau en met ruime praktijkervaring. 

Actief in de regio Nederland