Hans Török

Functie: NIVRE Register-Expert, Arbeidsdeskundige

Na mijn diensttijd bij de Militaire Inlichtingendienst kwam ik eind jaren tachtig in dienst bij een grote verzekeringsmaatschappij. Na geruime tijd letselschaden te hebben behandeld heb ik bewust de overstap naar de belangen-behartigers kant gemaakt. Van deze overstap heb ik nog nimmer spijt gehad. Je staat dichter bij het slachtoffer en het wordt “mensenwerk” in de ruimste zin van het woord.

Vervolgens heb ik eind jaren negentig een eigen bedrijf in medische bemiddeling in de U.S.A. en Zwitserland opgezet en dit tot medio 2003 succesvol gedraaid. Aangezien de letselschaderegeling toch bleef boeien, ben ik als letselschaderegelaar buitendienst gaan werken bij een rechtsbijstandverzekeraar. Hierbij heb ik mij onder andere gespecialiseerd in vastgelopen dossiers en schaden van zelfstandigen. De ervaring uit mijn eigen bedrijf heb ik hierbij goed kunnen toepassen. Na het afronden van mijn specialistische studies heb ik mij als Register-Expert letsel kunnen inschrijven en voorts heb ik de opleiding tot Arbeidsdeskundige succesvol afgerond. Begin 2015 heb ik mijn opleiding tot Mediator met succes afgerond.

Uitgangspunt in de schaderegeling voor het slachtoffer moet dan ook zijn: een eerlijke vergoeding van de schade en respect voor de persoon (en zijn omgeving). Daarbij is mijn vasthoudendheid een belangrijke karaktereigenschap voor dit werk gebleken.

Sinds juni 2009 voer ik mijn eigen praktijk bij Jurilex Letselschade, een professioneel bedrijf met bevlogen en deskundige collegae. Een mooi platform om de belangen van slachtoffers te verdedigen!

Hans Török

Actief in de regio Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland