mr. Annemarijn Schrickx

Functie: Letselschadejurist

De studie rechtsgeleerdheid heb ik met goed gevolg afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik de master privaatrecht gevolgd. Deze master sprak mij vooral aan vanwege het onderwerp aansprakelijkheid, letselschade en onrechtmatige daad. Vanwege mijn interesse voor het medische aansprakelijkheidsrecht in het bijzonder ben ik overgestapt op de master gezondheidsrecht. Deze master heb ik afgerond in 2016.

Het vak van letselschade spreekt mij erg aan. Naast gedegen juridische kennis en analytische vaardigheden zijn ook goede communicatieve vaardigheden vereist in verband met het nauwe contact met cliënten en de tegenpartij. Door deze wisselwerking blijft letselschade behandelen enorm boeiend en uitdagend.

Ingrijpende gebeurtenissen als een ongeval hebben veel impact op het leven van slachtoffers. Mijn doel is om een schaderegeling te treffen waarbij de belangen van het slachtoffer en een eerlijke vergoeding centraal staan. Het geeft veel voldoening om slachtoffers bij te staan bij het verhalen van hun (letsel)schade. U kunt rekenen op deskundig juridisch advies alsook empathie en een luisterend oor. Rechtvaardigheid staat bij mij hoog in het vaandel.

mr. Annemarijn Schrickx

Actief in de regio Nederland