mr. Alexander Gudde

Functie: Senior Letselschadejurist, NIVRE Register-Expert

Na het voltooien van mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht ben ik min of meer per toeval in de letselschadebranche terecht gekomen. Ongeveer een jaar heb ik als letselschadebehandelaar gewerkt voor een grote WA-verzekeraar en hier de beginselen van het boeiende letselschadevak geleerd. Omdat het werken voor slachtoffers mij meer aanspreekt dan het werken voor een verzekeraar, maak ik de overstap naar een rechtsbijstandverzekeraar. Hier houd ik mij fulltime bezig met het behartigen van de belangen van slachtoffers in letselschadekwesties en blijkt het werken voor slachtoffers mij daadwerkelijk meer voldoening te geven dan het werken voor een verzekeraar.

Wat ik echter mis is frequent persoonlijk contact met de cliënt ‘aan de keukentafel’.

Om die reden heb ik na anderhalf jaar de overstap gemaakt naar een letselschade-expertisebureau waar ik al snel volledig zelfstandig kan werken op de door mij gewenste manier. Ik heb bij dit bureau bijna tien jaar als letselschade-expert uitsluitend voor letselschadeslachtoffers gewerkt.

Per 1 juli 2007 heb ik mij als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Jurilex Letselschade.

Mijn ambitie is mijn reeds opgedane ervaring verder uit te bouwen en de belangen van mijn cliënten optimaal te behartigen. Ik ben aangesloten bij de in de letselschadebranche belangrijke organisaties als NIS en NIVRE.

Inmiddels heb ik al de nodige certificaten en diploma’s behaald en ben ik in het register ingeschreven als Register-Expert Letsel.

Actief in de regio Noord-Brabant