Alexander Gudde

NIVRE Register-Expert
Senior Letselschadejurist

Over Alexander

Na het voltooien van mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht ben ik min of meer per toeval in de letselschadebranche terecht gekomen. Ongeveer een jaar heb ik als letselschadebehandelaar gewerkt voor een grote WA-verzekeraar en hier de beginselen van het boeiende letselschade vak geleerd. Omdat het werken voor slachtoffers mij meer aanspreekt dan het werken voor een verzekeraar, maak ik de overstap naar een rechtsbijstandsverzekeraar. Hier houd ik mij fulltime bezig met het behartigen van de belangen van slachtoffers in letselschadekwesties en blijkt het werken voor slachtoffers mij daadwerkelijk meer voldoening te geven dan het werken voor een verzekeraar.

Wat ik echter miste is frequent persoonlijk contact met de cliënt ‘aan de keukentafel’.

Om die reden heb ik na anderhalf jaar de overstap gemaakt naar een letselschade-expertisebureau waar ik al snel volledig zelfstandig kan werken op de door mij gewenste manier. Ik heb bij dit bureau bijna tien jaar als letselschade-expert uitsluitend voor letselschadeslachtoffers gewerkt.

Per 1 juli 2007 heb ik mij als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Jurilex Letselschade.

Mijn ambitie is mijn reeds opgedane ervaring verder uit te bouwen en de belangen van mijn cliënten optimaal te behartigen. Ik ben aangesloten bij de in de letselschadebranche belangrijke organisaties als NIS en NIVRE.

Inmiddels heb ik al de nodige certificaten en diploma’s behaald en ben ik in het register ingeschreven als Register-Expert Letsel.

"Ik ben jouw jurist in de regio Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Zeeland."

Even voorstellen

Senior letselschadejurist en NIVRE Register Expert Alexander Gudde staat u bij met het verhalen van de meest rechtvaardige schadevergoeding. Hij stelt zich graag aan u voor. Heeft u letselschade opgelopen in bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Neem direct contact op met Alexander Gudde.

Altijd een expert bij u in de buurt

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button