Letselschade advocaat Den Haag

Vind hier juridische hulp bij letselschade in Den Haag

U bent slachtoffer van een arbeidsongeval of verkeersongeval met letsel en woont in of rond Den Haag? Dan is het goed om te weten dat u als letselschadeslachtoffer in veel gevallen recht heeft op letselschadevergoeding.

Bij Jurilex zijn we daarin gespecialiseerd. Onze specialisten helpen u kosteloos om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke wederpartij.

Wat is u overkomen?

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat om letselschadevergoeding te claimen? Vaak is een letselschade advocaat inschakelen niet nodig.

Wist u dat slechts 5% van de letselschadezaken voor de rechter komt? Vrijwel alle letselschadezaken worden buiten de rechtszaal afgehandeld. Waar dan wel? Aan de onderhandelingstafel, samen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Hiervoor heeft u geen letselschade advocaat nodig. Advocaatkosten kunnen flink hoog zijn. Jurilex werkt kosteloos voor u.

Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade, dan helpen onze letselschadespecialisten u gegarandeerd gratis.

Neem contact met ons op, dan hoort u direct of dat ook voor uw zaak geldt. Of u nu woont in Den Haag of omgeving: er zit altijd een letselschadespecialist van Jurilex bij u in de buurt.

"Mevrouw Asma is zeer begripvol en neutraal geweest tijdens haar inventarisatie van informatie betreft mijn ongeluk. Hierin heb ik mij goed bijgestaan gevoeld."

5 sterren review van een klant
5/5

Letselschade in Den Haag

In de regio Den Haag behandelen wij maandelijks veel zaken. Letselschade komt vaker voor dan u misschien denkt.

Zeker in en rond een grote stad als Den Haag komt het regelmatig voor dat mensen worden aangereden als fietser, als automobilist, als motorrijder , een whiplash oplopen na aanrijding of door andermans dier letselschade oplopen.

Laat het er niet bij zitten en claim uw letselschade. Zoekt u hulp in de omgeving van Den Haag, dan staan de specialisten van Jurilex u met raad en daad bij om voor u de meest rechtvaardige schadevergoeding te regelen.

Waarom een letselschadespecialist?

Als letselschadeslachtoffer gebeurt er veel in korte tijd. Als u ernstig gewondbent, moet u herstellen. Misschien kunt u (tijdelijk) niet meer werken en loopt u daardoor inkomsten mis.

In ernstige gevallen moet uw huis wellicht aangepast worden. En omdat u een tijdje bedrust moet houden, heeft u hulp in de huishouding nodig. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schade aan uw fiets, auto of andere bezittingen toen u de letselschade opliep en dat dure sportschool abonnement waar u voorlopig geen gebruik van kunt maken.

Gelukkig neemt de letselschadespecialist in de regio Den Haag u veel zorgen uit handen. Kortom: de kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Dan is het een prettig idee als een ervaren en betrouwbare belangenbehartiger u bijstaat. Deze zorgt ervoor dat belangrijk bewijs wordt vastgelegd, brengt uw letselschade in kaart en helpt u om de wederpartij aansprakelijk te stellen.

De letselschadespecialisten van Jurilex die actief zijn in en rond Den Haag weten alles van de juridische kant van het verhaal en helpen u om een schadevergoeding te claimen die rechtdoet aan uw situatie.

Bent u slachtoffer van een ongeval met letselschade in Den Haag of omgeving? Neem contact met ons op.

Vertel aan Jurilex wat er gebeurd is. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen,.

U hoort van een specialist wat uw kansen zijn op letselschadevergoeding. Is er een aansprakelijke wederpartij, dan neemt Jurilex uw zaak gratis in behandeling. Een van onze letselschadespecialisten in de regio Den Haag gaat dan voor u aan de slag.

Het schaderegelingstraject in een notendop

254336F5-9F90-4C30-9197-E816B870104D@1xCreated with sketchtool.
Ontvang gratis advies bij letselschade

Neem contact op met Jurilex Letselschade voor gratis advies. Tijdens de intake beoordelen wij of uw zaak op juridisch vlak kansrijk is en bespreken we welke stukken nodig zijn om de zaak aan te nemen.

8A59DC4F-ADCA-499A-9C5D-63DADB59E33A@1xCreated with sketchtool.
Bepalen aansprakelijkheid

Wanneer wij de zaak kansrijk achten, schakelen wij een belangenbehartiger in. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk en vraagt een voorschot aan om de eerste kosten na het ongeval op te vangen.

736C699B-A70B-4792-BE3E-271BBAD29AC1@1xCreated with sketchtool.
Voorschot van schadeclaim bepalen

Uw belangenbehartiger brengt alle schadeposten in kaart. Om de claim te onderbouwen wordt eventueel medische informatie opgevraagd bij het medisch adviesbureau. Dit bureau werkt alleen voor letselschadeslachtoffers.

48D82C54-FC2E-44CE-B7F4-BD709879F04A@1xCreated with sketchtool.
Indienen schadeclaim + nazorg

Is er sprake van een medische eindsituatie? Wij berekenen de definitieve schade en in overleg met u wordt deze ingediend bij de wederpartij. Als alle partijen akkoord gaan met het voorstel dan wordt de schadevergoeding overgemaakt.

Gratis juridische hulp bij uw letselschadeclaim in Den Haag

De letselschadespecialisten van Jurilex werken door heel Nederland, ook in de omgeving van Den Haag.

Zij werken gratis voor u. Hoe dat kan? In de wet is geregeld dat slachtoffers van letselschade recht hebben op gratis juridische bijstand.

Uw letselschadekosten worden betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Ook onze kosten worden door de verzekeraar betaald.

Wat doet een letselschade advocaat of specialist in Den Haag voor mij?

Een letselschadespecialist voor regio Den Haag is uw persoonlijke belangenbehartiger vanaf het moment dat u de letselschade bij ons meldt. Wél bekijkt een van onze juridische medewerkers vóór een zaak wordt opgestart, of er sprake is van aansprakelijkheid voor uw letselschade . Zonder aansprakelijkheid is er namelijk geen verzekeringsmaatschappij waar uw schade op verhaald kan worden.

Waarom een letselschade specialist?

Voor u als letselschadeslachtoffer komt er veel op u af en moeten er veel zaken geregeld worden. Denk aan afspraken in het ziekenhuis of bij uw dokter, door het ongeval raakt u (tijdelijk) arbeidsongeschikt en mist u inkomsten, de schade aan uw voertuig moet worden gerepareerd door een professioneel bedrijf, maar ook extra opvang voor uw kinderen is kan noodzakelijk zijn.  In extreme gevallen kan een aanpassing in of rondom uw huis noodzakelijk zijn.

Gelukkig heeft ons team een bewezen staat van dienst in het vertegenwoordigen van slachtoffers van diverse ongevallen in Den Haag. Van bijtincidenten door loslopende honden in het park tot aanrijdingen op scooters in de stad, wij weten waar u recht op heeft en hoe we uw zaak het beste kunnen aanpakken. Het is een prettig idee wanneer een ervaren en betrouwbare belangenbehartiger u bijstaat.

Bel mij terug

Letselschadevergoeding: wat kan ik claimen?

Als er een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij is, claimen wij kosteloos uw letselschade in Den Haag. Maar aan welke vergoedingen kunt u denken?

Hieronder vindt u 10 verschillende soorten schadevergoedingen waar u recht op heeft:

Jurilex neemt al deze kosten mee in het berekenen van schadevergoeding. Onze letselschadespecialisten hebben ruime ervaring met het behandelen van letselschadezaken in Den Haag en zijn bekend met de lokale omstandigheden.

Worden de juridische kosten van Jurilex in mindering gebracht op mijn schadevergoeding?

Nee! Natuurlijk maken onze letselschadespecialisten kosten, maar die dienen we rechtstreeks in bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

De kosten van onze letselschadespecialisten worden niet in mindering gebracht op uw mogelijke letselschadevergoeding. Jurilex helpt u gratis bij ongevallen met letselschade in Den Haag.

Lees de ervaringen van anderen die u voor gingen

Veel gestelde vragen

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kunt toevoegen aan uw letselschadeclaim. Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals: het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij het inventariseren van uw letselschade het onderbouwen van uw letselschadevergoeding het claimen van letselschadevergoeding het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij Kunt u gebruikmaken van een letselschade advocaat? In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten voor de rechtshulp moet vergoeden. Jurilex heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade. Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat! Neem contact op met Jurilex via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

De aansprakelijke partij dient op grond van artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek de redelijke voor juridische bijstand te vergoeden aan het slachtoffer. Dat maakt dat het inschakelen van onze letselschadejurist altijd kosteloos is voor het slachtoffer, de kosten voor rechtshulp worden ingediend bij de verantwoordelijke verzekeraar.

De kosten voor letselschadeslachtoffers kunnen na een ongeval hoog oplopen. De kosten kunnen bestaan uit: gemiste inkomsten omdat u arbeidsongeschikt raakt; medische kosten voor het bezoek aan een specialist; uitgaven voor aanschaf hulpmiddelen en/of medicatie; aanpassingen in of rondom het huis; eigen risico zorgverzekering. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten waar u mee te maken kan krijgen. Vaak maakt u nog meer kosten die in aanmerking komen voor een vergoeding. Uw specialist is er dan ook om alle schadekosten te claimen bij de wederpartij. Wij stellen niet alleen de wederpartij aansprakelijk, maar wij brengen ook alle schadeposten in kaart en dienen deze bij de aansprakelijke partij in.

Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.

Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.

Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: – een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; – een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschade professional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.

Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.

Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.

Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button