Cursus letselschade
voor het intermediair

In één ochtend voorbereid op letselschade

Als professioneel assurantieadviseur bent u de expert op gebied van financieringen en schadeverzekeringen. De persoonlijke leefsituatie en behoeften van cliënt zijn het uitgangspunt, waarna u onafhankelijk het optimale assurantiepakket samenstelt om voor verzekerde toekomstige risico’s zo veel mogelijk uit te sluiten.

Maar hoe goed staat u eigenlijk deze verzekerde bij als er sprake is van een letselschade-ongeval waar een ander voor aansprakelijk is?

Benutten van kansen en ontwikkelingen

Voor een niet-deskundige is het inventariseren en verhalen van letselschade een tijdrovend en complex proces, terwijl de emotionele impact en financiële gevolgen voor het slachtoffer zeer ingrijpend kunnen zijn. Is het daarom niet een prettig idee, wanneer uw cliënt onverhoopt slachtoffer is van een ongeval of een medische misser, dat juist u optreedt als eerste aanspreekpunt en duidelijkheid kan geven op vragen als:

 • Wie kan ik juridisch gezien aansprakelijk stellen?
 • Welke schaden als gevolg van het ongeval kan ik verhalen?
 • Wat zijn de rechten en plichten die ik heb als slachtoffer?
 • Waar moet ik op letten bij het inschakelen van een expertisebureau?
 • Hoe zit het met het verlies van mijn arbeidsvermogen en inkomen?

Wij leiden u en eventueel uw teamleden kosteloos op tot letselschade intake specialisten, waarbij u nog beter in staat zult zijn om inkomende letselschade meldingen te beoordelen. Voor senior schadebehandelaars en voormalig cursisten, bieden wij ook een verdiepingscursus aan.

jurilex-115
jurilex-84

Ontwikkel uw kennis

Naast het behandelen van letselschadezaken, stimuleert Jurilex Letselschade het intermediairkanaal – zoals schadebehandelaars en assurantieadviseurs- om kennis te blijven ontwikkelen. Dit kan door deel te nemen aan de geheel verzorgde en praktijkgerichte masterclasses die wij mogen verzorgen.

Want de adviserende rol van het intermediair is steeds belangrijker geworden en daarmee ook de behoefte aan kennisvergaring. Gelet op het provisieverbod bieden deze masterclasses nieuwe commerciële impulsen voor uw huidig business model, waarbij de onafhankelijkheid richting verzekerde gewaarborgd blijft. Een transparante win-win situatie.

Klik hier voor het complete overzicht van de masterclasses 2023

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod

Masterclass Letselschade in de praktijk
Masterclass Letselschade in de praktijk
Masterclass Verdiepend
Masterclass Verdiepend
jurilex-8

Toegevoegde waarde

Ook als uw cliënt een rechtsbijstandverzekering of SVI heeft afgesloten is het aan te raden om door te verwijzen naar Jurilex Letselschade. Wij nemen de zaak kosteloos in behandeling en het slachtoffer hoeft dus geen aanspraak te doen op zijn verzekering. Dit betekent voor u dat het huidig servicepakket gratis kan worden uitgebreid met de expertise van een gerenommeerd letselschadekantoor.

jurilex-129

Communicatie

Als u de cliënt doorverwijst naar Jurilex Letselschade is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de letselschadezaak. Dankzij de meest moderne software oplossingen en het Digitaal Dossier wordt u op hoofdlijnen geïnformeerd wanneer er vorderingen zijn in de zaak, u kijkt mee op de achtergrond. Dit communicatieproces is geheel conform de AVG.

jurilex-59

Wat wij doen

Wij verhalen voor uw cliënt zowel de materiële als immateriële schade wanneer er sprake is van:

 • een verkeersongeval
 • letsel veroorzaakt door dieren
 • een bedrijfsongeval
 • medische misser
 • inkomensschade
jurilex-126

Wie zijn wij?

Jurilex Letselschade is een landelijk letselschade expertisebureau met diverse kantoren in Nederland en ruim 35 jaar ervaring in het behandelen van personenschade. Net als u streven wij naar de hoogste kwaliteit van het serviceniveau voor uw verzekerde, daarom zijn onze experts letselschadejurist en/of NIVRE Register-Expert Personenschade met ruime praktijkervaring. Wij zijn een onafhankelijk letselschadekantoor dat alleen de belangen van slachtoffers behartigt.

Waarom Jurilex Letselschade?

 • Uw klant ontvangt dezelfde dag een gefundeerd en juridisch advies bij ongevallen met letselschade
 • Kosteloos begeleiden wij de klant in het schaderegelingstraject. Vanaf de aansprakelijkstelling tot aan de formele afwikkeling van de zaak.
 • Jurilex is werkzaam in heel Nederland. Onze experts komen op huisbezoek en bespreken in overleg met uw klant de strategische aanpak van de zaak
 • Kosteloze uitbreiding van uw huidig dienstenportfolio
  U verzekert de klant van de beste rechtshulp service bij letselschade door een verkeersongeval, arbeidsongeval of bijvoorbeeld een hondenbeet
 • In overleg ontvangt u een financiële compensatie voor het geleverd advies
 • Jurilex Letselschade heeft een klantenwaardering van een 9,4!
jurilex-73

Lees de ervaringen van anderen die u voor gingen

Meld u aan voor een cursus

  Persoonlijke gegevens

  Selecteer uw cursus

  Nog vragen?

  Onze adviseurs helpen u graag, zowel telefonisch als onder het genot van een kop koffie. Dat verplicht u tot niks; we vertellen graag over ons vak.

  Kyra Asma
  Call Now Button