Terug naar overzicht
± 4 min

Jurilex Letselschade lid van branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE)


Per 2 april is Jurilex Letselschade lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Bij deze branchevereniging zijn alleen kantoren aangesloten die voor slachtoffers werken en die het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen voeren.

Gegarandeerd betrouwbaar en deskundig

Danny Francken, directeur Jurilex Letselschade: “Met het Nationaal Keurmerk Letselschade laten wij al zien dat onze 14 kantoren bonafide en onafhankelijk zijn en dat onze cliënten kunnen rekenen op een deskundige behandeling van hun letselschadezaak. Door ons aan te sluiten bij de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts, hebben wij invloed op belangrijke ontwikkelingen binnen de letselschadebranche via het Platform Personenschade. In dit Platform hebben de ANWB, Slachtofferhulp Nederland, Verbond van Verzekeraars, het ministerie van Justitie & Veiligheid, het NIVRE en NLE zitting. Hiermee worden zowel de belangen van het slachtoffer als de belangenbehartiger gewaarborgd.

Ik vind het een goede zaak dat uitsluitend keurmerkkantoren zich kunnen aansluiten bij de NLE. Alle aangesloten kantoren moeten met regelmaat laten zien dat zij voldoen aan de opleidings- en hoge kwaliteitseisen. Zo zorgen we er als branche voor dat het slachtoffer verzekerd is van goede juridische hulp.”

Wilt u meer weten over bovenstaand bericht of een letselschadezaak bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact met Jurilex Letselschade

Onze adviseurs helpen u graag, zowel telefonisch als onder het genot van een kop koffie. Dat verplicht u tot niks; we vertellen graag over ons vak.

Wat gebeurt er na mijn schademelding?

  • Als u een verhaalbare schade hebt, dan gaan wij voor u de meest rechtvaardige schadevergoeding verhalen. Dat is een van onze kwaliteiten.
  • Gedurende het traject houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zaak.
  • Als de schade is afgewikkeld krijgt u de schadevergoeding uitgekeerd. Onze kosten worden door de tegenpartij betaald. U betaalt ons dus helemaal niets.
  • U bent bekend met de doorverwijzing en heeft hier expliciet in toegestemd
  • U bent geïnformeerd over de inhoud van de werkzaamheden van Jurilex en de honorering die hieraan is gekoppeld

Bezoek/postadres

Jurilex Letselschade B.V.
Landzigt 16-19
3454 PE De Meern (Utrecht)
Nederland

0880 112 112
06-159 559 48
info@jurilex.nl

Overige gegevens

KvK: 30224123