Op zoek naar goede hulp bij letselschade? Kies voor een specialist met keurmerk!

Picture of Jan Willem Berg

Jan Willem Berg

Inhoud

Personen die gewond zijn geraakt bij ongevallen, zoals verkeersongevallen of arbeidsongevallen, hebben het recht om schadevergoeding te vorderen van de aansprakelijke partij. Om ervoor te zorgen dat alle letselschade wordt vergoed, is gespecialiseerde rechtsbijstand van groot belang. Maar welke soorten hulp zijn er en waar moet je op letten bij het kiezen van een belangenbehartiger? Het is verstandig om dat vooraf goed op een rijtje te zetten, om te voorkomen dat je een verkeerde keuze maakt.

Google toont kaf en koren

De zoekmachine van Google toont u honderden letselschadebedrijven. Google heeft deze bedrijven echter niet gecontroleerd om te zien of ze de gewenste kwaliteit kunnen leveren. Het is daarom belangrijk om te weten waar u op moet letten, anders krijgt wellicht u spijt van uw beslissing om een bedrijf in te huren.

Het is belangrijk om te weten dat het verlenen van rechtsbijstand bij het verhalen van letselschade een specialistisch juridisch beroep is. Helaas zijn er veel bedrijven die u gouden bergen beloven, maar dat niet waar kunnen maken. Dit kan tot grote problemen leiden, waaronder een te lage vergoeding of een onnodig langdurig of problematisch claimproces.

Letselschade? Meld het direct!
Is er sprake van letsel na een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? Wilt u de schade verhalen? Onze letselschadejuristen helpen kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding!

Deskundige hulp

Niet iedereen die zich voordoet als letselschadespecialist heeft de expertise om slachtoffers adequaat te helpen. Hoe zie je het verschil tussen goede en slechte belangenbehartigers?

Daarvoor bestaat in Nederland een Nationaal Keurmerk Letselschade. Het keurmerk wordt alleen aan een bedrijf verleend als er wordt voldaan aan kwaliteitseisen. Zo moeten experts die slachtoffers begeleiden een NIVRE-opleidingstraject volgen. Hierdoor wordt de kwaliteit die deze professionals aan hun cliënten kunnen leveren gewaarborgd.

Houders van het Nationaal Keurmerk Letselschade worden bovendien jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke auditors. Alleen als u een keurmerkkantoor inschakelt, bent u verzekerd van de beste hulp bij letselschade.

Uiteraard beschikt Jurilex Letselschade over het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daardoor kunt u bij ons kantoor rekenen op de beste hulp bij het verhalen van uw letselschade.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button