Ongeval op de bouwplaats. Wat nu?

Picture of Jan Willem Berg

Jan Willem Berg

Inhoud

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op de bouwplaats en hebt u hierbij letsel opgelopen? U hebt dan naar alle waarschijnlijkheid recht op een vergoeding van uw letselschade. Jurilex Letselschade staat u kosteloos bij om uw werkgever aansprakelijk te stellen en uw letselschade te verhalen.

Wat te doen na ongeval op de bouwplaats?

Hieronder twee aandachtspunten die belangrijk zijn nadat u een ongeval op de bouwplaats is overkomen:

Allereerst meldt u het ongeval bij uw leidinggevende en laat u uw letsel zo spoedig mogelijk (in ieder geval binnen 48 uur) beoordelen door een arts (huisarts of een arts in het ziekenhuis) of therapeut.
Verder is het van belang dat uw werkgever een ongevalsrapportage opstelt. Vraag hem dat te doen! Als uw werkgever dat niet doet verzamel dan zoveel mogelijk verklaringen van collega’s/getuigen.

Belang van een deskundig letselschadebureau

Werkgevers en hun verzekeraars stellen vaak dat er aan de zorgplicht is voldaan terwijl dat niet zo is. Het is daarom van belang dat u zich laat bijstaan door een deskundige partij, zodat alles in goede banen wordt geleid en u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Het inschakelen van Jurilex Letselschade heeft voor u een toegevoegde waarde, want wij doen onder andere het volgende voor u:

  • wij stellen namens u de werkgever aansprakelijk;
  • wij verzamelen de benodigde medische informatie (om het verband tussen ongeval en letsel aan te tonen);
  • wij berekenen uw letselschade;
  • gedurende de behandeling van uw letselschadezaak claimen wij bij de aansprakelijke partij voorschotten voor u.

Onze werkzaamheden zijn geheel kosteloos voor u, omdat wij onze kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Onze hulp is dus gratis!

Juridisch advies bij letselschade

Mocht u meer informatie willen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button