Jurilex Letselschade treedt toe tot branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE)

Gepost 11-04-2022, Redactie Jurilex Letselschade

Per 2 april is Jurilex Letselschade lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Bij deze branchevereniging zijn alleen kantoren aangesloten die voor slachtoffers werken en die het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen voeren.

Gegarandeerd betrouwbaar en deskundig

Danny Francken, directeur Jurilex Letselschade: “Met het Nationaal Keurmerk Letselschade laten wij al zien dat onze 14 kantoren bonafide en onafhankelijk zijn en dat onze cliënten kunnen rekenen op een deskundige behandeling van hun letselschadezaak. Door ons aan te sluiten bij de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts, hebben wij invloed op belangrijke ontwikkelingen binnen de letselschadebranche via het Platform Personenschade. In dit Platform hebben de ANWB, Slachtofferhulp Nederland, Verbond van Verzekeraars, het ministerie van Justitie & Veiligheid, het NIVRE en NLE zitting. Hiermee worden zowel de belangen van het slachtoffer als de belangenbehartiger gewaarborgd.

Ik vind het een goede zaak dat uitsluitend keurmerkkantoren zich kunnen aansluiten bij de NLE. Alle aangesloten kantoren moeten met regelmaat laten zien dat zij voldoen aan de opleidings- en hoge kwaliteitseisen. Zo zorgen we er als branche voor dat het slachtoffer verzekerd is van goede juridische hulp.”

Wilt u meer weten over bovenstaand bericht of een letselschadezaak bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Zij aanzicht van een sportieve autovrouw zit op de bank en ontvangt huisbezoek Call Now Button