Jurilex Letselschade treedt toe tot branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE)

Picture of Jan Willem Berg

Jan Willem Berg

Inhoud

Per 2 april is Jurilex Letselschade lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Bij deze branchevereniging zijn alleen kantoren aangesloten die voor slachtoffers werken en die het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen voeren.

Gegarandeerd betrouwbaar en deskundig

“Met het Nationaal Keurmerk Letselschade laten wij al zien dat onze 14 kantoren bonafide en onafhankelijk zijn en dat onze cliënten kunnen rekenen op een deskundige behandeling van hun letselschadezaak. Door ons aan te sluiten bij de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts, hebben wij invloed op belangrijke ontwikkelingen binnen de letselschadebranche via het Platform Personenschade. In dit Platform hebben de ANWB, Slachtofferhulp Nederland, Verbond van Verzekeraars, het ministerie van Justitie & Veiligheid, het NIVRE en NLE zitting. Hiermee worden zowel de belangen van het slachtoffer als de belangenbehartiger gewaarborgd.

Ik vind het een goede zaak dat uitsluitend keurmerkkantoren zich kunnen aansluiten bij de NLE. Alle aangesloten kantoren moeten met regelmaat laten zien dat zij voldoen aan de opleidings- en hoge kwaliteitseisen. Zo zorgen we er als branche voor dat het slachtoffer verzekerd is van goede juridische hulp.”

Wilt u meer weten over bovenstaand bericht of een letselschadezaak bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via de virtuele assistent casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit eerstvolgende werkdag. 

Contactformulier

Call Now Button